Monday, September 28, 2009

Fall: Eat the Season

Fall is finally here and, as promised, I'm posting this season's veggies to spark your imagination and buy the most nutritious food possible. And remember, if organic and local you are living the life. So here goes:
Broccoli, brussels sprouts, cauliflower, cranberries, grapes, kale, pears, pumpkin, swiss chard, winter squash.
...
El otoño llegó finalmente y, como había prometido, acá va la lista de las verduras que están en temporada para avivar su imaginación y que compren la comida más nutritiva. Y recuerden que si los vegetales son orgánicos y locales se ganaron la lotería. Sin más preámbulos aquí va la lista:
brócoli, repollitos de brusela, coliflor, arándano, uvas, col rizada, peras, zapallo, acelga, calabaza.

3 comments:

Whitemist said...

And now I await your recipes!

meag said...

Oooooh...THAT'S what acelga is. Enjoy your fall foods; artichokes, asparagus and strawberries just started showing up here. Muchas gracias!

Stefania said...

I will post a couple of fall recipes: butternut squash soup (super healthy and delicious).
And, Meagan, I adore artichokes!